Варте уваги: У Дрогобичі розпочато капітальний ремонт будівлі казарми Національної Гвардії України

Варте уваги: У Дрогобичі розпочато капітальний ремонт будівлі казарми Національної Гвардії України

Розпочато капітальний ремонт однієї з будівель казарм військової частини 3002 Національної Гвардії України, що знаходяться по вулиці Трускавецькій, 79 у місті Дрогобичі. На засіданні сесії Міської Ради було прийняте рішення про відновлення казармених приміщень і покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділу Національної Гвардії України, який буде базуватися тут і патрулювати вулиці міста та району теперішнього Дрогобицького ОТГ.
Будівля, яка підлягає капітальному ремонту, знаходиться у вкрай занедбаному стані. Практично у незадовільному стані всі комунікації, а декотрі відсутні узагалі, а сама будівля не пристосована до нормального проживання на час служби підрозділу. Це стосується майже всіх будівель на території частини.
Питання по відновленню казарм є надважливим, враховуючи теперішній час та обставини.
За проектом заплановано підсилення фундаментів по периметру всієї будівлі, заміна непридатних несучих конструкцій перекриття, заміна накриття даху, утеплення та опорядження фасаду. Внутрішні роботи включають: повну заміну старих дерев’яних дощатих підлог, заміну електропроводки, улаштування освітлення, пожежної сигналізації, блискавкозахисту. Буде реконструйовано водопровід, підведено каналізацію, здійснено заміну дверей та вікон, улаштування душової, санвузла, індивідуальної котельні.
Це буде практично будівля з нуля під ключ.
Демонструємо роботи, які ведуться.

 

«У наших військових повинні бути гідні умови перебування на службі, адже на плечах цих хлопців лежить відповідальність з охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки на вулицях нашого міста та всіх населених пунктів району, які тепер об’єднані у Дрогобицьке ОТГ. Окрім того, взаємодія з правоохоронними органами, забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону.», – Демко Іван Антонович, директор ТзОВ «Екотепло Дрогобич».

Залишити коментар