Дрогобицька міська лікарня №1: Велика реконструкція приймального відділення завершується

Дрогобицька міська лікарня №1: Велика реконструкція приймального відділення завершується

Велика реконструкція приймального відділення Дрогобицької міської лікарні №1 за президентською програмою «Велике будівництво» завершується.
У стислі терміни кваліфікованими бригадами спеціалістів були виконані запроектовані роботи.
Це було вкрай важливо! Колосальна відповідальність перед громадою міста та району стимулювала та підштовхувала до якомога швидшого завершення робіт. Адже в теперішній складний час пандемії, це питання екстреної (невідкладної) допомоги є першочерговим і потребувало його реалізації. Відділення першої екстреної медицини це надважливий етап для первинної та точної діагностики пацієнта і подальшого його профільного лікування.
Всі будівельні та оздоблювальні роботи завершені, залишилися останні штрихи, а саме монтаж, встановлення та підключення медичного обладнання у готових процедурних, оглядових, операційних, кабінетах, монтаж меблів та устаткування, кінцева перевірка та запуск систем опалення, водопостачання, каналізації, систем вентиляції, відео нагляду, оповіщення і нарешті фінішна санітарна обробка всіх приміщень.
Лічені дні залишаються до початку повноцінної роботи повністю оновленого приймального відділення екстреної (невідкладної) медицини.
Відкриття заплановано на 21 січня 2021 року.
Нагадаємо роботи були розпочаті у жовтні 2020 року.

 

«Раді привітати усіх причетних із успішним завершенням цього масштабного проекту і висловити слова вдячності: залученим спеціалістам, робітникам, працівникам офісу, замовнику в особі генерального директора Дрогобицької міської лікарні №1, Коцюбі Андрію Єгоровичу за підтримку та сприяння. Також голові Дрогобицької ОТГ Кучмі Тарасу Ярославовичу за контроль та налагоджений діалог між всіма структурами. Ми це зробили!!!», – Демко Іван Антонович, директор «Екотепло Дрогобич».

Автор: Марія Пташка

Фото: Марія Пташка, Марія Волошин

7 thoughts on “Дрогобицька міська лікарня №1: Велика реконструкція приймального відділення завершується

Залишити коментар