ВЕЛИКА РЕКОНСТРУКЦІЯ: Оновлюється відділення екстренної (невідкладної) медичної допомоги КНП “Дрогобицька міська лікарня №1” ДМР

ВЕЛИКА РЕКОНСТРУКЦІЯ: Оновлюється відділення екстренної (невідкладної) медичної допомоги КНП “Дрогобицька міська лікарня №1” ДМР

Багато хороших змін відбулося у секторі медичних закладів нашого регіону цьогоріч завдяки реалізації мікропроектів. А на завершення такого плідного року розпочато Велику реконструкцію приймального відділення Дрогобицької міської лікарні №1 за президентською програмою «Велике будівництво».
Роботи розпочато у жовтні і на сьогодні цей масштабний проект просувається хорошим темпом. Реалізацію «Великого будівництва» уже можна переглянути за посиланням і вони вражають результативністю:

https://www.facebook.com/velyke.bud/videos/1059382527820581

Це повне перепланування всіх кабінетів приймального відділення, заміна системи опалення, заміна всієї електропроводки, яка має бути розрахована на нове устаткування. Улаштування системи вентиляції, відео нагляду, системи оповіщення. Вже витягується прибудова на гаражний бокс на дві машини швидкої допомоги та влаштовується новий заїзд через бокс до приймального відділення. Завершена робота по гідроізоляції фундаменту будівлі і розпочато роботи по утепленню фасаду. Також по проекту запланована прибудова кисневої станції. Всі роботи ведуться згідно проекту, злагоджено, послідовно, професійно та під чітким керівництвом всіх сторін, а саме авторського, технічного нагляду, замовника та генпідрядника «Екотепло Дрогобич». Завершення будівництва заплановане до кінця 2021 року.

«Це повна трансформація, перезавантаження та перевтілення нашої екстреної (невідкладної) медицини. Гідні умови для кожного пацієнта уже на початковому і найголовнішому етапі при його поступленні до медичного закладу. Докладаємо максимум зусиль та відповідальності для реалізації такого масштабного проекту. Уже скоро…..», –  Демко Іван Антонович, директор «Екотепло Дрогобич».

Автор: Марія Пташка

Фото: Марія Пташка

Залишити коментар