Невідкладна «реанімація» медичних закладів

«Не було б щастя та нещастя помогло», сьогодні про нашу медицину і стан медичних закладів краще і не скажеж. Саме такий принцип і працює, підштовхує та запускає необхідні зміни та оновлення. Говоримо про Стебницьку міську лікарню, а саме – інфекційне та реанімаційне відділення, які гостро потребують різного роду поточних, а подекуди і капітальних ремонтів (нажаль як і ще багато медзакладів нашого регіону). Це сталося, спалах вірусу COVID 19, підштовхнув до вкрай необхідних робіт. Були виділені кошти і в терміновому порядку розпочалися роботи.
В реанімаційному відділенні була здійснена заміна вікон-перегородок, дверей, фарбування стін, встановлення душових кабін у санвузлах.
Облаштовано й кімнати для відпочинку та переодягання медичних працівників.

В інфекційному відділенні було лише 40 кисневих точок. Тепер була збудована нова киснева станція і дообладнано ще 100 нових таких кисневих доступів і на 2 поверсі відділення.

Невеликі, але дуже важливі життєво необхідні покращення були зроблені у стислі терміни.

«Хотілося б, щоб не лише кризові ситуації мобілізовували нас до таких дій, а й просте свідоме розуміння необхідності належних умов всіх медичних закладів для кожної людини», – Демко Іван Антонович, директор ТзОВ «Еко тепло Дрогобич».

Залишити коментар